Voxmusik - Voxklubb - Playwood

Voxmusik - Voxklubb - Playwood

Woxstock 2008 är inställt

WoxstockPosted by Tomas Olsson Thu, April 24, 2008 10:50:11

Det är med sorg i hjärtat och tårfyllda ögon som vi i Voxmusik har beslutat att ställa in årets Woxstockfestival. Anledningarna är flera. Men den största anledningen är osäker ekonomi. Vi har i flera år kämpat för att kunna genomföra Woxstock med knappa medel, vi har så att säga "trollat med knäna". Att arrangera Woxstock är en kostsam historia och att vi i styrelsen är personligt betalningsansvariga om det skulle gå åt skogen tär på psyket.

När Ovanåkers kommun i år beviljade oss 4 000kr i föreningsbidrag (av sökta 40 000kr) känner vi att vi inte längre vågar arrangera festivalen. Det blir för osäkert och slitsamt att leta alternativa lösningar. T.ex. så kan vi inte boka de artister vi önskar och det påverkar kvalitén för mycket negativt för att det ska kännas kul att arrangera.

Vi passar på att tacka alla som har stöttat oss genom åren, publik, funktionärer, samarbetspartners, studieförbund, företag, länsmusiken, kommunen, artister m.fl. Vi hoppas på att kunna arrangera Woxstock nästa år istället. Är du sugen på hjälpa till 2009 så hör av dig till oss på info@woxstock.com!

Läs mer: Ljusnans reportage "En sommar utan Woxstock"

  • Comments(0)//www.voxmusik.com/#post1