Voxmusik - Voxklubb - Playwood

Voxmusik - Voxklubb - Playwood

MetalByn 16-17 dec 2011

MusikPosted by Studiefrämjandet Gävle Dala Norr Wed, November 02, 2011 17:30:44

Hårdrock hela helgen - i Edsbyn!

MetalByn på Facebook


Fredag 16 december:

Folkets Hem, Edsbyn

Konsert med Lucy Seven, Scyphus, Optima och Broken Bottle Barfight.

Tid: 19:00 - 23:00

Biljetter: Åldersgräns är 13 år och inträdet är fritt för alla under 18. Givetvis är det drogfritt som gäller här. Är du under 18 år hämtar du ett gratisband på fritidsgården Folkets Hem i Edsbyn eller Kåken i Alfta. Är du över 18 år köper du en biljett för 50 kr, förköp på fritidsgårdarna eller direkt vid dörren under spelkvällen.


Röda Kvarn, Edsbyn

"Så Jävla Metal", dokumentärfilmen om svensk hårdrock genom tiderna visas kl. 23:30.

Sverige är idag en av världens största producenter av hårdrock. Superstjärnor som Europe och Yngwie Malmsteen har visat vägen till de stora scenerna medan band som Candlemass och Bathory etablerat helt nya genrer. Detta är berättelsen om de personligheter som gjort den svenska hårdrock- och metallscenen till vad den är idag.

Biljetter: Är du under 18 år hämtar du ett gratisband på fritidsgården Folkets Hem i Edsbyn eller Kåken i Alfta. Är du över 18 år köper du en biljett för 50 kr, förköp på fritidsgårdarna eller direkt i biografen.


Lördag 17 december:

Röda Bonden, Edsbyn

Konsert med Frantic Amber, Gormathon och Pipen's Nightmare info om tider kommer.

Biljetter: 100 kr, förköp hos Mediastudion Bengt Forssén i Edsbyn, på Röda Bonden eller köp direkt vid dörren under spelkvällen. Obs! 18-årsgräns!

Arr: Studiefrämjandet Musik, Voxmusik & Ovanåkers Kommun kulturavdelningen


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.